Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:04:24

Журналісти за участі рятувальників оглянули стан забезпечення пожежної безпеки ТРЦ "Мегацентр"

31.03.2018   08:29

30 березня журналісти регіональних мас-медіа за участі заступника начальника УДСНС України у Чернігівській області із запобігання надзвичайним ситуаціям полковника служби цивільного захисту Романа Цушка та начальника Чернігівського міського відділу підполковника служби цивільного захисту Петра Дьогтяря оглянули стан забезпечення пожежної безпеки ТРЦ "Мегацентр".

Об 11:00 у торговому центрі пролунав сигнал оповіщення про виникнення умовної пожежі. Упродовж п’яти хвилин персонал та відвідувачі закладу організовано покинули потенційно небезпечну територію.

Крім того, для представників мас-медіа відповідальні за протипожежний та техногенний стан об’єкту особи надали можливість оглянути наявність та справність первинних засобів пожежегасіння, систем протипожежного захисту, а також евакуаційних шляхів та виходів, їх відповідність вимогам нормативних актів.

На завершення, надзвичайники зазначили, що співробітники Управління ДСНС України у Чернігівській області готові до плідної співпраці та діалогу з усіма суб'єктами господарювання аби уникнути надзвичайних подій, а громадяни почувалися у безпеці.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини