Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 10:51:05

Підприємствам Укроборонпрому потрібні працівники

06.03.2018   08:04Агенцiя

Чернігівська обласна служба зайнятості активно співпрацює з підприємствами Чернігівщини, які входять до складу державного концерну «Укроборонпром», а саме: 171 Чернігівським ремонтним заводом, Ніжинським ремонтним заводом інженерного озброєння та Ніжинським науково-виробничим комплексом «Прогрес».

Скажімо, минулого року обласною службою зайнятості було укомплектовано майже півсотні вакансій на цих підприємствах. Безробітні працевлаштовувалися на різні посади. Наприклад, начальник дільниці, економіст, акумуляторник, інженер з метрології, електромонтер, інженер-конструктор, контролер вимірювальних приладів та спеціального інструменту, налагоджувальник верстатів і маніпуляторів з програмним керуванням, енергетик, токар тощо.

З початку 2018 року ці підприємства вже подали до служби зайнятості 27 вакансій. На роботу їм потрібні інженери, слюсарі, сторожі, енергетик, фрезерувальник, токар, машиніст компресорних установок, електроерозіоніст, терміст, шліфувальник,електрогазозварник, головний бухгалтер тощо.


Довідка:

Державне підприємство «171 Чернігівський ремонтний завод» спеціалізується на виконанні робіт військово-технічного призначення, зокрема, на ремонті автомобільної техніки для наземного обслуговування літаючих апаратів та аеродромів.
На заводі здійснюють капітальний ремонт автомобільних кранів різних типів і модифікацій, автомобільних шасі, автонавантажувачів, дизельних двигунів різних модифікацій та напівпричепів. Також ремонтують системи гальмівні, паливні, охолодження та обігріву, гідросистеми, електропроводки та електрообладнання.

Державне підприємство «Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння» проводить капітальний ремонт різних засобів інженерного озброєння. На підприємстві здійснюють відновлення десантно-переправної тавантажопідйомної техніки – зокрема, автомобільних кранів, автопідйомників, автонавантажувачів; землекопної техніки – екскаваторів, грейдерів, бульдозерів тощо.

Предметом діяльності ДП НВК «Прогрес»є розробка, виготовлення, реалізація, ремонт і модернізація озброєння, військової техніки, медичної апаратури, енергозберігаючих пристроїв, науково-технічні розробки і дослідно-конструкторські роботи, надання послуг іншим підприємствам, організаціям і населенню. Підприємство виробляє товари військового призначення, медичну техніку, товари народного споживання, теплові насоси і теплообмінники. Це єдиний в Україні виробник складної медичної техніки: ламп щілинних типу ЩЛ-2Б, мікроскопів операційних стаціонарних з підлоговим штативом МОС-ОФ, які застосовуються для діагностики та під час проведення мікрохірургічних операцій у офтальмології.



Валентина Федусь

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини