Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:23:44

У Чернігові відувся традиційний ярмарок "Що може жінка"

03.03.2018   19:55Агенцiя

У Чернігові вже шістнадцятий рік поспіль проходить ярмарок "Що може жінка", присвячений Міжнародному дню прав жінок і миру.

2 березня, в ТЦ «МегаЦентр» відбулося урочисте відкриття ярмарку, учасники якого мали можливість продемонструвати свій потенціал та свої творчі роботи з різних напрямків діяльності.

Від Чернігівської міської ради учасниць цього святкового заходу привітав начальник відділу соціально-економічного розвитку та підприємництва Управління економічного розвитку міста міської ради Володимир Бурдов.

Також були присутні заступник директора Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА Світлана Полторацька, Президент організації Ліги ділових та професійних жінок Ірина Дорожкіна.

Загалом у ярмарку взяли участь понад 70 чернігівських жінок. На виставці були представлені солодощі, картини, природні засоби для краси та здоров'я ручної роботи. Крім того, молоді майстрині робили модні зачіски та мейкап відвідувачам. А для дітей були організовані майстер-класи з приготування солодощів.

Цього року на ярмарку вперше проводиться конкурс серед майстринь на найкращий чернігівський туристичний сувенір. Ярмарок триватиме і сьогодні. Тож кожен охочий може протягом дня завітати та взяти участь у майстер-класах та інших конкурсах.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.