Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:32:51

Отримати відомості про свої доходи вам допоможе "Електронний кабінет"

03.03.2018   08:52Агенцiя

Головне управління ДФС у Чернігівській області звертає увагу державних службовців, що готуються заповнювати декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання майнового характеру, а також громадян які збираються оформлювати житлову субсидію та звертаються до контролюючих органів за відомостями про свої доходи.

З даного питання інформуємо, що наразі є можливість отримати відомості про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (далі - відомості про доходи) в електронному вигляді. Для цього слід скористатися сервісом ДФС України «Електронний кабінет».  Даний сервіс розміщено на офіційному веб-порталі ДФС України. Також, в мережі Інтернет зайти в «Електронний кабінет» можна за посиланням: https://cabinet.sfs.gov.ua.

Для роботи з Електронним кабінетом не потрібно встановлювати спеціалізоване програмне забезпечення. Це зручний та безкоштовний сервіс. Працює він цілодобово в режимі реального часу. Зайти на сервіс можна за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв з використанням електроно-цифрового підпису будь-якого акредитованого центру сертифікації ключів.

Відомості про доходи є персональними даними фізичної особи. А тому, надіслати запит в «Електронному кабінеті» можна скориставшись власним посиленим сертифікатом електронного ключа фізичної особи.
Запит про суми виплачених доходів та утриманих податків формується у розділі «Заяви, запити для отримання інформації». Середня тривалість обробки запиту складає 1 годину.

За потреби, фізичні особи можуть отримати відомості про зазначені суми за останні три роки (поквартально).
 
Покрокову інструкцію для фізичних осіб щодо отримання інформації про свої доходи в «Електронному кабінеті» розміщено на субсайті ГУ ДФС у Чернігівській області:
http://ch.sfs.gov.ua/media-ark/videogalereya/prezentatsii-ta-inshi-materiali/4337.html


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини