Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:38:23

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

13.02.2018   09:05Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 12 лютого до 8:00 13 лютого.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 4 дорожньо-транспортні пригоди, 1 пожежу в житловому секторі та 1 випадок знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 7 осіб постраждало.


Стан доріг:

Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах області працювало 25 одиниць техніки та 31 працівник від ДП «Чернігівський облавтодор».
Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.


Дорожньо-транспортні пригоди – 4:

- в м. Чернігові по вулиці Любецькій біля будинку №169 о 07 год. 12 лютого водій автомобіля "Nissan Almera" виїхав за межи проїжджої частини дороги та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок події водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травматологічного відділення Чернігівської міської лікарні №2;

- в с. Іваньків Коропського району о 07 год. 45 хв. 12 лютого водій вантажного  автомобіля "ЗИЛ" ("Молоковоз") здійснив наїзд на пішохода та з місця пригоди зник. Внаслідок події пішохід отримав тілесні ушкодження та звернувся за медичною допомогою до Коропської центральної районної лікарні;

- в м. Чернігові на перехресті вулиць Любецька та В.Чорновола о 08 год. 10 хв. 12 лютого водій автомобіля "Mitsubichi Lancer" здійснив зіткнення з автомобілем "Кіа Sportage". Внаслідок події водій автомобіля "Кіа Sportage" та пасажир автомобіля "Mitsubichi Lancer" отримали тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги доставлені до Чернігівської міської лікарні №2;

- між с. Соснівка Корюківського району та с. Шкробове Сновського району о 10 год. 10 хв. 12 лютого водій автомобіля "Daewoo Lanos", не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на зустрічну смугу руху та здійснив зіткнення з автомобілем "Škoda Octavia". Внаслідок події пасажир автомобіля "DaewooLanos", 1984 року народження, від отриманих травм загинув на місці аварії, водій та пасажир, 2005 року народження, автомобіля"Daewoo Lanos", пасажир автомобіля "Škoda Octavia" отримали тілесні ушкодження та доставлені до Корюківської центральної районної лікарні.   


Пожежі в житловому секторі – 1.


Знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

Групою розмінування 8 навчального центру Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктурио 12 год. 26 хв. 12 лютого знищено ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни, яку було виявлено 11 лютого в м. Ніжині по вул. Набережна Вороб'ївська на відстані 1,5 м від конструктивних елементів прольоту автомобільного мосту через р. Остер.
 


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 8-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 8 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 9 мкр/год, Семенівка – 11 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 12 лютого до 20 години 13 лютого очікується хмарна погода з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер східний 5-10 м/с. Температура по області вночі 6-11º морозу, вдень 3-8º морозу.
По Чернігову температура вночі 8-10º морозу, вдень 5-7º морозу.

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини