Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:36:00

У Головному управлінні ДФС в області відзначили працівників податкової міліції

07.02.2018   07:43Агенцiя

Урочисті заходи з нагоди 20-ї річниці створення податкової міліції та 3-ї річниці спецпідрозділу «Фантом», працівники якого несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції, відбулись у Головному управлінні ДФС в області.

Колектив привітав керівник Головного управління Олексій Барановський, який підкреслив важливість даного напрямку роботи для економічного розвитку країни та високо оцінив професійні досягнення працівників податкової міліції.

З нагоди свята податківці отримали спеціальні звання, подяки та пам’ятні відзнаки «20 років податковій міліції» Всеукраїнської громадської організації «Спілка ветеранів та працівників силових структур України «Звитяга».

Окремі слова подяки були сказані на адресу наших захисників. За час дії спецпідрозділу «Фантом» понад 30 співробітників пройшли службу в АТО. У небезпечній зоні вони контролюють законність переміщення товарів, вантажів та транспортних засобів через лінію розмежування,  протидіють фінансовим злочинам та борються з терористичною діяльністю. І з честю складають іспити на патріотизм, мужність та відповідальність. Вони отримали подяки за відвагу та високий професіоналізм. А двох співробітників відзначено на державному рівні - нагороджено відзнакою Президента України «За участь в Антитерористичній операцій».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини