Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:35:06

Навчально-методичний центр Федерації профспілок Чернігівщини відзначає своє 30-річчя

01.02.2018   08:05Агенцiя

31 січня відбувсяі форум «Кращі практики профспілкового навчання: обмін досвідом», який присвячений 30-річчю з дня заснування Навчально-методичного центру Федерації профспілок Чернігівщини.

Участь у заході взяли голова обласної ради Ігор Вдовенко, голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч, заступник голови Федерації профспілок України Олександр Шубін, голова Федерації профспілкових організацій Чернігівської області Ігор Москаленко та інші запрошені.

Форум проходитиме два дні, де обговорюватимуть питання про стан та перспективи розвитку системи профспілкової освіти України, нові інструменти для фінансування проектів, організаційну культуру профспілок, інноваційні форми і методи проведення тренінгів в системі профспілкової освіти, комунікативну компетентність профспілкового лідера та інші важливі питання.

Вітаючи представників профспілкового руху з відкриттям форуму, Ігор Вдовенко відзначив, що Навчально-методичний центр є одним із провідних на території нашої держави. Про це свідчить наявність достойної матеріально-технічної бази, залучення до його роботи висококваліфікованих викладачів та спеціалістів.

Голова обласної ради висловив впевненість, що співпраця між обласною представницькою владою і навчально-методичним центром Федерації профспілок і надалі сприятиме досягненню спільної мети - покращання добробуту населення.

Очільник обласної представницької влади побажав учасникам форуму плідної роботи, життєвих і професійних успіхів.

На завершення виступу Ігор Вдовенко прекрасній жінці і ветерану трудового колективу Центру Ірині Дорожкіній за плідну багаторічну працю на профспілковій ниві Чернігівщини вручив Почесну грамоту обласної ради з нагрудним знаком до неї.

Також окремі учасники заходу були відзначені почесними грамотами і подяками обласної державної адміністрації та Федерації профспілок України.

На пленарній частині Форуму відбулася презентація відеофільму про роботу Центру. Директор Чернігівського НМЦ профспілок Тетяна Осадча розповіла про 30 років його діяльності, а також надбання, інновації та плани на майбутнє. Продовжився захід виступами учасників форуму «Кращі практики профспілкового навчання: обмін досвідом».


За інформацією Відділу інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини