Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:15:10

Рота поліції особливого призначення "Чернігів" поповнилася новими бійцями

29.01.2018   16:30Агенцiя

Після закінчення курсу підготовки в тренінговому центрі ГУНП в Чернігівській області семеро хлопців і одна дівчина прийняли присягу поліцейського і приступили до несення служби в лавах роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів».

29 січня курсанти склали іспити та присягнули на вірність українському народові.

«Ми їх дуже чекали, - розповідає т.в.о. командира роти "Чернігів" старший лейтенант поліції Андрій Чебоненко, - плануємо взяти шефство над кожним курсантом. Спочатку вони нестимуть службу безпосередньо у Чернігові, а пізніше поїдуть в зону дислокації підрозділу на Сході України. Служба досить інтенсивна: після повернення з Донбасу, поліцейські (і хлопці, і дівчата) відпочивають 10 днів, а потім залучаються до охорони публічного порядку в Чернігові. Через два місяці знову їдуть на Схід. Не кожен витримає такий жорсткий розпорядок».

Бійці пройшли повноцінне навчання. За цей період молоді поліцейські навчилися усьому, що має знати поліцейський спецпризначенець. З огляду на специфіку служби, основний акцент під час навчання робився на відпрацюванні тактичної, фізичної та вогневої підготовки.

- Ця група невелика, тож увага була приділена кожному. Викладачі вклали в них душу, щоб підготувати їх до умов, в яких опиняться бійці. Головне завдання – щоб хлопці і дівчата повернулися додому живими.

Вони пройшли курс медичної підготовки, під час якої ми тісно співпрацювали з екстренною медичною допомогою та відомчою поліклінікою. В результаті, іспити були здані з гарними результатами, - резюмує начальник тренінгового центру підполковник поліції Антон Батвінко.

Та й самі курсанти залишилися задоволеними навчанням.

Наразі свіжих поліцейських кадрів потребує не лише поліція Чернігівщини, а в усі області України, тож найближчим часом будуть оголошені нові конкурси.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини