Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:33:09

Поліцейські затримали зухвалого злодія

13.01.2018   11:38

Затриманий поліцією житель Прилуцького району зрізав телефонні кабелі з фасадів будинків, чим залишав жителів будинків на тривалий час без телефонного зв`язку та інтернету.

На рахунку зловмисника 3 крадіжки телефонного кабелю, які він скоїв протягом квітня минулого року.

Поліцейські встановили, що зловмисник діяв лише вночі, за один раз він викрадав від 100 до 200 метрів кабелю. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські Прилуцького відділу ГУНП в Чернігівській області знайшли крадія. Ним виявився раніше судимий за крадіжки та порушення публічного порядку 39-річний мешканець одного із сіл Прилуцького району.

Нарізі встановлюється сума збитків, завданих телефонній компанії. Підозрюваний перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів

Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка), санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк аж до шести років.

Триває судове розслідування.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.