Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:49:05

Відшкодування втрат на 18,4 млн. грн. забезпечили чернігівські аудитори за 11 місяців 2017 року

26.12.2017   15:59Агенцiя

Протягом січня – листопада 2017 року фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 18,4 млн. грн.

За матеріалами ревізій і перевірок правоохоронні органи розпочали 17 досудових розслідувань, вручили 10 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств та установ прийняли 70 управлінських рішень.

До суду пред’явлено 5 позовів щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 1,2 млн. грн. Крім того, спеціалісти управління ініціювали 29 позовів щодо усунення виявлених порушень перед органами прокуратури та об'єктами контролю.

За недотримання законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 160 осіб, 37 – до дисциплінарної та матеріальної, чотирьох осіб звільнено із займаних посад.

У 44 випадках до установ і організацій, де виявлено порушення, застосовано такі заходи впливу, як зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань та зменшення бюджетних призначень розпорядникам бюджетних коштів.

За результатами державних фінансових аудитів об’єкти контролю врахували 52 пропозиції, надані державними аудиторами, завдяки чому отримано економічний ефект на суму майже 1 млн. грн.

Для запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України від початку року надіслано відомості щодо виявлених 6 фінансових операцій, які підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 13,3 млн. грн.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини