Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:14:55

Адвокатів, що співпрацюють з системою БВПД нагородили з нагоди Дня адвокатури

19.12.2017   08:31Агенцiя

Днями відбулося урочисте нагородження адвокатів, які співпрацюють з центрами надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області.

Нагородження відбувалося за участю директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірини Протченко, директора Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Володимира Бобруйко, першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Сергія Рудого, голови Ради адвокатів Чернігівської області Галини Якуби та представниць Управління забезпечення прав людини Національної поліції України в Чернігівській області Анни Солодько та Аліни Муромець.

За сумлінну працю, проявлену ініціативність, оперативність та значний особистий внесок у забезпечення стабільного функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та з нагоди професійного свята - Дня адвокатури, Подяку Координаційного центру з надання правової допомоги отримав Микола Росомаха.

За проявлену ініціативність в питаннях забезпечення захисту прав і свобод громадян, оперативність та якість надання вторинної правової допомоги, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята - Дня адвокатури, нагороджено Почесними грамотами Ради адвокатів Чернігівської області: Олександра Басенка, Павла Бондаренка, Анатолія Гуца, Сергія Денисенка, Андрія Котенка, Миколу Куролеса, Юлію Огородник, Ольгу Святную, Миколу Самойленка, Тетяну Чікову.  Подякою Ради адвокатів Чернігівської області нагороджено заступника директора Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Лесю Пирковську.

Подяками від імені голови національної Асоціації адвокатів України Лідії Ізовітової нагорджені Анатолій та Миколай Гуц.

За сумлінну працю, проявлену ініціативність, оперативність та значний особистий внесок у забезпечення стабільного функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури України оголошено Подяку Чернігівської обласної державної адміністрації:  Миколі Гуцу, Олексію Сухоцькому, Михайлу Дворніченку.

За проявлену ініціативність в питаннях забезпечення захисту прав і свобод громадян, оперативність та якість надання вторинної правової допомоги, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята - Дня адвокатури України  оголошено Подяку Чернігівської міської ради та виконавчого комітету: Ользі Кручек, Людмилі Антоненко, Валентину Лескову та нагороджено Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету Миколу Кашубу, Вадима Акуленко, Тетяну Веремій та Лідію Корольову.

Козелецькою районною державною адміністрацією за сумлінну працю, високий професіоналізм, оперативність та значний особистий внесок у забезпечення стабільного функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та з нагоди професіонального свята – Дня адвокатури оголошено Подяку адвокатам Тетяні Чіковій та Андрію Яковлеву.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, оперативність та значний особистий внесок у забезпечення стабільного функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та з нагоди професіонального свята – Дня адвокатури нагороджено Почесною Грамотою Голови Ріпкінської районної державної адміністрації адвоката Валерія Куліша.

Подяку Голови Городнянської районної державної адміністрації оголошено Андрію Котенку.

Оголошено Подяку Голови Чернігівської районної державної адміністрації адвокатам Валентині Роговець та Богдану Соколенку.


Регіональний центр з надання БВПД у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини