Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 11:38:49

Презентація полотна "Портрет Ніжина"

09.12.2017   13:07

7 грудня у малому залі Ніжинської міської ради зібрались учасники мистецького проекту «Портрет Ніжина» для презентації їх спільної творчості.

«Пам’ятаєте,  як в березні ми зібралися  і кожен з вас взяв до рук міні-мольберт, і ви малювали кожен свою картину, думаючи про місто. Сьогодні відбувається презентація вашої спільної роботи, яку тепер можна назвати міні-гербом Ніжина», –звернулась до присутніх начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак.

Долучилась до слів Тетяни Федорівни і місцева художниця Юлія Петренко: «Ідеєю проекту було об’єднати любов до міста, вклавши свою енергетику і свої побажання Ніжину. Адже, коли ми малюємо, то віддаємо частину серця і душі. Ми в це полотно вклали емоційний заряд і як зараз, так і в майбутньому, воно тішитиме око мешканців нашого міста».

Міський голова приєднався до сказаного, зазначивши, що ця подія символічна для міста. «Вагомим є те, що ніжинці об’єднуються і створюють неймовірні речі. Результат проекту, який сьогодні презентований, просто неймовірний, його можна називати міні-гербом міста. Він прикрашатиме хол на третьому поверсі і надихатиме кожного з нас, даруватиме всім, хто його бачитиме, гарний настрій».

У ході презентації кожен учасник проекту розповідав про свої емоції під час малювання, а потім ставив підпис на своєму малюнку.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини