Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:36:02

В Ніжині група реагування патрульної поліції оперативно затримала двох вокзальних грабіжників

27.11.2017   12:35

Поліцейські затримали на залізничній станції «Ніжин» Чернігівської області двох «гастролерів», які відлупцювали та пограбували трьох громадян. Підозрювані вже дали покази, майно повернуто потерпілим.

26 листопада до поліції з невеликим проміжком надійшло три повідомлення про пограбування. Всі потерпілі розповіли, що стали жертвою злочину біля залізничного вокзалу. Двоє зухвальців очікували на своїх жертв у тихому закутку, де одразу лупцювали їх і відбирали особисті речі, гроші та мобільні телефони.

Так, у одного чоловіка відібрали телефон «Nokia» та планшет «Lenovo», у іншого телефон «Nokia» та 50 гривень.

Більше за всіх не поталанило третьому - лиходії мало того, що позбавили парубка телефона «Nokia 5310» та 15 гривень, так ще й примусили жертву зняти з себе черевики, брюки та куртку.

Групи реагування патрульної поліції Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області негайно перекрили район, де діяли зухвальці й почали його відпрацьовувати. Під час прочісування території поліцейські виявили двох чоловіків, схожих за описом на нападників. Потерпілі одразу упізнали своїх кривдників.

Житель Полтави та громадянин однієї з країн Кавказу зізналися у скоєному. Зловмисники розповіли, що електричкою приїхали зі столиці, щоб розжитися «легкими» грошима, й нічого кращого не видумали, як зайнятися грабунком прямо на станції.

Підозрювані затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) - карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Поліцейські повернули награбоване майно потерпілим. Триває досудове розслідування.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини