Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:40:54

Відбувся дитячий конкурс на тему "Вчимося жити на Землі"

25.11.2017   09:34Агенцiя

Життя та здоров’я наших дітей завжди ставиться на перший план, бо діти – це найдорожче, що є в нашому житті.

Саме тому вже дванадцятий рік поспіль управлінням освіти Чернігівської міської ради, навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області, обласною бібліотекою для дітей проводиться міський конкурс на тему «Вчимося жити на Землі». Участь у заході також взяло управління патрульної поліції у місті Чернігові.

Особлива увага надавалася попередженню дитячого травматизму. Це насамперед пустощі з вогнем, піротехнічними виробами, самовільне користування електричними приладами, порушення правил дорожнього руху, правила поведінки вдома, недотримання заходів безпеки при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів тощо.

На першому етапі конкурсу учні 8-10 класів загальноосвітніх шкіл міста Чернігова представляли власноруч створені сценарії для проведення занять з безпеки життєдіяльності з вихованцями старших груп дитячих садків.

Авторами восьми кращих робіт в чотирьох дитячих навчальних закладах з вихованцями були проведені заняття щодо профілактики дитячого травматизму. Журі оцінювало вміння висвітлити тематику, налагодити контакт з дітлахами,  а також використання різноманітних форм спілкування з малечею.

Перше місце зайняла представниця школи № 12 Немкевич Дарина, а загальноосвітня школа № 30 у складі Суховецької Олени, Виноградової Валерії та Середи Яни, виборола гран-прі конкурсу. Їх виступи отримали високу оцінку всіх членів журі.

Нагородження переможців відбулося 23 листопада на базі обласної бібліотеки для дітей.

Кращі сценарії будуть представлені до Всеукраїнського науково-популярного журналу «Безпека життєдіяльності».

Високий рівень активності учасників конкурсу говорить про їх належну зацікавленість та відповідальність за безпеку дітей.


Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.