Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:42:04

Пройшли колективні збори представників трудового колективу "Чернігівського обласного центру радіаційного захисту та оздоровлення населення"

20.11.2017   08:33Агенцiя

У актовому залі КЛПЗ «Чернігівський обласний центр радіаційного захисту та оздоровлення населення» 17 листопада пройшли колективні збори представників трудового колективу центру, на яких виносились питання щодо розгляду внесення змін до Колективного договору від 24 листопада 2016 року, а саме про диференційований початок робочого дня, про умови чергування лікарів, про режим роботи водіїв та про доплати за роботу з дезінфекційними засобами у закладі.

Після основного виступу головного лікаря центру Галини Синявської, щодо предмету обговорення, підготовленого робочою групою на чолі з головою профспілки закладу Тамарою Уланович і активного колективного обговорення порушених питань, майже одноголосно (чотири утримались) учасниками зборів було ухвалено рішення про затвердження змін до діючого Колективного договору, який у оновленій редакції і надалі сприятиме повноцінному забезпеченню прав та інтересів працівників закладу, підвищенню рівня їх захисту, встановленню належних умов праці, а також забезпечить динамічний розвиток соціально-трудових відносин співробітників КЛПЗ «Чернігівський ОЦРЗОН»

Чернігівський обласний Центр радіаційного захисту та оздоровлення населення

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини