Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:41:20

Протягом доби на пожежах через необережність при курінні загинула 1 та 2 людини врятовані

02.10.2017   13:10Агенцiя

1 жовтня о 14:30 до Служби порятунку "101" у Носівському районі надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних житлових будинків у с. Софіївка. Оперативно до місця події прибуло відділення 17-го Державного пожежно-рятувального поста та сільські вогнеборці з сіл Макіївка та Степові Хутори.

На час їх прибуття спостерігалося горіння в середині та на даху помешкання. Спільними діями вогнеборці о 15:07 пожежу локалізували та о 17:05 остаточно ліквідували. Вогнем знищено покрівлю, перекриття та майно, пошкоджено стіни. Під час гасіння в одній із кімнат помешкання рятувальники виявили обгоріле тіло 78-річного господаря помешкання.

Того ж дня, о 18:12 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в підвальному приміщенні дев'ятиповерхового житлового будинку по проспекту Миру, 255А, що в обласному центрі.

За викликом, на місце події прибуло відділення пожежно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС України у Чернігівській області. Одягнувши захисні протигази рятувальники увійшли до задимленого підвалу. Під час проведення розвідки в одному з приміщень вогнеборці виявили в непритомному стані чоловіка та жінку. Рятувальники відразу винесли постраждалих на свіже повітря та надали їм першу невідкладну медичну допомогу. Потерпілими виявилися 50-річна жінка та її 64-річний товариш, всі без постійного місця проживання.

Вогнеборці о 18:24 локалізували та о 18:48 остаточно ліквідували пожежу. Вогнем знищено матрац та сміття.

В обох випадках причинами пожеж стала власна необережність людей під час куріння.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.