Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:26:07

Чернігівський міський голова привітав ветеранів з Днем міста

21.09.2017   08:29

В Чернігівській міській раді відбулась урочиста зустріч з колишніми партизанами та підпільниками з нагоди святкування Дня міста та Дня партизанської слави. Ветеранів гостинно зустрів Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

У привітальному слові міський голова подякував ветеранам за їхні подвиги в ті воєнні роки.

- Дякую всім вам. Ви є живим символом тих, хто визволяв наше місто. Ми відзначаємо священну дату – 21 вересня. Знаю, що в строю вже менше 300 учасників бойових дій 1941-1945 років і переважна більшість з них не дуже здорові.

Я особисто вклоняюся перед вами і від імені всієї територіальної громади міста висловлюю безмежну вдячність. Впевнений, що пам'ять про ваші подвиги буде передаватися допоки ми живі, - сказав Владислав Атрошенко.

В ході спілкування міський голова розповів про економічний стан Чернігова, про всі ремонтні роботи, які відбуваються в нашому місті, а також про плани на майбутнє. Зокрема, він зазначив, що наступного року будуть реконструюватися в’їзд у місто, територія Валу та залізничного вокзалу.

Крім того, Владислав Атрошенко розповів і про проблеми нашого міста, серед яких виділив демографічну ситуацію та кадрову міграцію.

Присутні ветерани висловили вдячність за всі зміни у місті та задали питання, які їх турбують. Міський голова ще раз подякував за небайдужість та турботу про наше місто. Він побажав ветеранам добра, здоров’я, наснаги та якомога довше залишатися в строю.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.