Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:14:09

У Ніжинському місцевому центрі підбили підсумки роботи Бюро правової допомоги за рік та здійснили моніторинг бухгалтерської діяльності

07.09.2017   08:07Агенцiя

6 вересня до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги із робочим візитом завітали директор Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Ірина Протченко та головний бухгалтер Катерина Кирієнко, де зустрілися із працівниками центру та бюро правової допомоги Бахмацького, Бобровицького, Борзнянського, Варвинського, Ічнянського, Носівського, Срібнянського, Талалаївського районів.

Мета візиту: підбиття підсумків роботи бюро правової допомоги на Чернігівщині за 1-й рік роботи ; моніторинг діяльності відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Ніжинського МЦ; проведення внутрішнього навчання для працівників центру та бюро; вирішення поточних проблем: порядок надання якісної безоплатної правової допомоги, своєчасність подання та правильність оформлення звітів, підвищення рівня роботи з адвокатами, аналіз діяльності, вирішення фінансових проблем та зобов’язань.

Під час вступного слова Ірина Протченко зазначила: «З 1 вересня 2016 року на Чернігівщині розпочали роботу 19 бюро правової допомоги. За рік роботи до спеціалістів бюро за допомогою звернулося 13 275 осіб, з них правових консультацій отримало 11 786 осіб, а письмову заяву про надання безоплатної вторинної правової допомоги написало 1483 особи. Адвокати захищали у суді інтереси 1375 осіб, а інтереси 71 особи захищали штатні працівники Місцевих центрів. Працівники системи безоплатної правової допомоги у Чернігівській області забезпечили роботу 396 виїзних мобільних пунктів та 96 дистанційних пунктів».
Окрім того, директор Регіонального центру акцентувала увагу присутніх на підвищенні рівня якості обслуговування клієнтів, надання БВПД та проведення регулярного моніторингу діяльності місцевого центру та бюро .

Володимир Бригинець, директор Ніжинського МЦ з надання БВПД, звернув увагу на результативних показниках діяльності кожного бюро та зауважив, що моніторинг діяльності роботи центру і бюро , оцінювання якості надання БПД, обмін досвідом, проведення спільних внутрішніх навчань , дозволить покращити рівень професіоналізму працівників та забезпечить виконання стандартів якості надання правових послуг .

В рамках зустрічі також були обговорені питання: робота з клієнтами та якість надання правових послуг; відповідальність за своєчасне подання, достовірність, точність і повнота показників звітності; ведення документації; інтерв’ювання клієнтів щодо рівня задоволеності якістю отриманих послуг; збільшення кількості справ представництва інтересів осіб у судах представниками центру; робота з адвокатами та перевірка актів надання послуг, вирішення фінансових проблем та зобов’язань. Таким чином, оцінка результативності праці, обговорення проблем призводить до покращення результатів праці та усунення недоліків в роботі у майбутньому.

За отриманням консультації та захистом своїх прав звертайтеся до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Ніжин, вул. Богуна, 8 (3-й поверх) або за телефоном (04631) 2-40-05) та його структурних підрозділів (бюро правової допомоги), а також за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини