Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:17:31

Повірити у власні сили допомогла служба зайнятості

06.09.2017   08:12

Вже понад два роки дарує людям красу та гарний настрій Вікторія Корнієнко з Чернігова. Дивлячись на цю успішну, працьовиту жінку, ніколи не подумаєш, що колись вона була безробітна. Відкрити власну справу й таким чином заробляти на життя їй допомогла служба зайнятості.

Доля так склалася, що досвідчений менеджер з питань регіонального розвитку залишилася без роботи. За допомогою в працевлаштуванні жінка звернулася до Чернігівського міського центру зайнятості.

Але вакансій, які б відповідали її бажанню, здібностям та можливостям, не було. Тому пропозиція фахівців служби зайнятості започаткувати бізнес зацікавила її, адже це був шанс присвятити весь час улюбленій справі, отримуючи від роботи задоволення і прибуток.

Вікторія шила завжди, ще змалку. Хоча ніде цьому не вчилася – все відбувалося за натхненням, наче само собою. Творча натура й хист втілювалися у виробах майстрині.

Початком для спрямування швацьких навиків у бізнес-проект стали курси «Підприємець-початківець», куди Вікторія потрапила за направленням служби зайнятості. Так, жінка стала підприємницею і відкрила невелике ательє з ремонту і пошиття постільної білизни та одягу.

Її клієнти стверджують, майстриня понад усе цінує стиль і якість, досконалість і вишуканість, і здатна перетворити навіть просту на перший погляд тканину в справжній витвір мистецтва. Вікторія, як справжній професіонал своєї справи, добре розуміється на тканинах, фурнітурі, сучасних тенденціях, тому послуги її ательє користуються дедалі більшою популярністю, забезпечуючи стабільний прибуток його власниці.

«Стрімкий прогрес та швидкі зміни технологій вимагають від сучасної людини постійного розвитку. Втриматися на плаву і вдало вести бізнес допомагає постійна самоосвіта. Адже просто вміти гарно шити – це лише пів справи. Для успіху потрібні професійні навики і підприємницький хист», - говорить Вікторія.

Новачкам у бізнесі вона радить запам’ятати, що кожне падіння – це новий початок, який треба сприймати, як досвід, а не поразку. Завжди треба підніматися та йти далі. Успіх супроводжується тяжкою працею. Отже, треба запастися терпінням, бути впевненим у власних силах, наполегливо працювати і тоді бізнес рухатиметься вперед.


Чернігівський МЦЗ

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини