Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:30:32

Реагування на аварійні ситуації із засмічення каналізаційних мереж стане більш швидким, а саме прочищення - ефективнішим

23.08.2017   11:15

В цьому працівникам Чернігівського водоканалу допоможе новенька спеціалізована техніка на базі автомобіля італійської компанії Iveco з встановленим в ньому каналопромивним комплексом голландского виробництва.

На спеціалізований автомобіль Водоканалом було витрачено понад 3,6 млн грн цільових коштів, які в 2017 році надійшли від промислових підприємств Чернігова, як сплата за скиди в каналізацію стоків з перевищенням гранично допустимих концентрацій.

У березні цього року «Чернігівводоканал» оголосив відкриті торги. В аукціоні, який відбувся у квітні, участь прийняли два українські підприємства. Згодом, з компанією «Імест-плюс», яка займається виробництвом каналопромивних систем і перемогла у аукціоні за ціно, був підписаний договір на постачання техніки.

Такий спеціалізований автомобіль у Чернігові в єдиному екземплярі. Транспорт пристосований до умов міста та оснащений спеціальною установкою для того, щоб під тиском промивати затори на каналізаційних мережах, – кажуть фахівці.

У понеділок, 21 серпня майстер-клас по роботі з новим комплексом для спеціалістів Чернігівводоканалу на одній з вулиць Чернігова провели представники компанії-постачальника.

Щодня до диспетчерської служби «Водоканалу» надходить до 5 заявок щодо аварійних ситуацій, повязаних із засміченням каналізаційних мереж. Якщо раніше, для їх ліквідації залучали до 5 чоловік, то новий автомобіль дозволяє провести роботи силами двох працівників, а завдяки його маневреності під*їхати можна до будь-якого будинку міста.


КП "Чернігівводоканал"

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини