Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:08:51

Свято у колі друзів

14.08.2017   15:30Агенцiя

13 серпня, мальовниче село Піски, що на Бахмаччині, гучно відсвятуквало День села. Пісківчан та гостей свята привітали депутат обласної ради, очільник ПСП «Пісківське» Валерій Колоша, голова Бахмацької районної ради Віктор Міщук, голова районної державної адміністрації Тетяна Неділько, Пісківський сільський голова Світлана Левченко.

Село Піски здавна славиться своїми добрими традиціями, працьовитими і досвідченими людьми. А завдяки активній господарській позиції справжнього патріота своєї малої батьківщини Валерія Колоші село знають не тільки в Україні, а й за її межами. На базі ПСП «Пісківське» постійно проходять практичні навчання, тренінги, семінари із залученням закордонних спеціалістів та студентів із вивчення передового досвіду ведення галузі сільського господарства.

– Село – це основа всієї економіки України. Ми робимо і будемо робити все від нас залежне, щоб воно жило і розвивалося, щоб нарождувалися діти і до рідного дому поверталася молодь. Треба бути ближче до природи, бо у природі – істина, - звернувся до присутніх Валерій Колоша.

Упродовж свята звучали вітання, вручалися подарунки ветеранам праці, почесним жителям села, вчителям, заслуженим людям, старожилам села і простим селянам, адже кожен з них вніс свою часточку в розвиток рідного краю.

Після урочистої частини всі присутні мали змогу скуштувати смачний куліш та насолоджуватися мелодійними піснями гурту «Смоляни».

Родзинкою свята за ініціативи та фінансової підтримки Валерія Колоші стало проведення етапу кубку України зі стронгмену, головним рефері якого був знаменитий Василь Вірастюк.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини