Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 12:27:09

Поки потерпілий телефонував у поліцію, патрульні затримали одного з імовірних грабіжників

14.08.2017   07:21

10 серпня о пів на одинадцяту вечора, проїжджаючи вулицею Пухова, екіпаж патрульної поліції звернув увагу на двох осіб, які перебігали дорогу.

Побачивши поліцейський автомобіль, невідомі прискорилися та розбіглися у різні боки, намагаючись загубитися у дворах між багатоповерхівками. Патрульні вирішили переслідувати одного з них.

За кілька хвилин поліцейські наздогнали та зупинили хлопця. Той пояснив, що біг у своїх справах, а те, що він нібито втікав, побачивши поліцейський автомобіль, патрульним просто здалося.

Та буквально через три хвилини на планшет і в радіоефір патрульні отримали інформацію, що за кілька сотень метрів від місця, де вони знаходяться, сталося пограбування – двоє невідомих, вдаривши заявника, відібрали у нього сумку. Далі надавалися опис та прикмети нападників.

За наданим в орієнтуванні описом хлопець, який стояв поряд із патрульними, був дуже схожим на одного зі зловмисників. Поліцейські передали в ефір, що є особа, схожа за прикметами. А згодом постраждалий таки впізнав у хлопцеві одного із грабіжників.

Встановлюючи особу хлопця, патрульні з’ясували, що йому всього лише 16 років. Тому на місце, крім слідчо-оперативної групи, викликали співробітника ювенальної превенції Чернігівського відділу поліції.
Після чого прибули і батьки хлопця. Він зізнався у скоєному, розповів, з ким був і де залишив сумку потерпілого.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини