Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:58:14

Зміни руху громадського транспорту у зв’язку з перекриттям вул. Мазепи та Шевченка

12.08.2017   16:10

У зв’язку з запланованим перекриттям двох вулиць у Чернігові для проведення (на вул. Мазепи – для завершення) ремонтних робіт повідомляємо про зміни в русі громадського транспорту на ці дні.

Перекриття вул. Івана Мазепи (від вул. Ремісничої до вул. Любецької) на 2 дні: 14 і 15 серпня:

- Тролейбус на маршруті № 6 на ці дні відміняється.

- Тролейбус на маршруті №4 замість повороту на вул.. Івана Мазепи буде їхати по пр. Миру, повертати на пр. Перемоги і по ньому – до виїзду на свій звичний маршрут.

- Тролейбус на маршруті № 5 відміняється, замість нього буде тимчасово запроваджений автобус №5-А. Цей автобус буде виїжджати на вул. Любецьку біля школи №13, повертати наліво на перехресті вул. Любецької  з вул. Чорновола, далі – на пр. Миру до головпоштамту, там повертати направо на пр. Перемоги і їхати до вокзалу. У зворотній бік – тим же маршрутом.

- Тролейбус №1 у бік вокзалу буде їхати прямо по пр. Перемоги.

Примітка:

Щоби не створювати додаткової плутанини, цього розкладу громадський транспорт буде дотримуватися всі два дні навіть у тому випадку, якщо дорожні служби закінчать роботу раніше і рух вулицею Івана Мазепи для транспорту відкриють, наприклад, 15 серпня вдень.

Перекриття вул. Шевченка (до 31 серпня):

- З неділі, 13 серпня, у зв’язку з завершенням ремонту вул. Гетьмана Полуботка повертається на маршрут тролейбус № 9. Перекриту вул. Шевченка він об’їжджатиме вулицями Кирпоноса та Єлецьку (колишню Белінського). Виїжджатиме на вул. Шевченка перед Красним мостом, як тролейбус №8.

- З цього ж дня відновлює рух і тролейбус № 1. Об’їзд перекритої ділянки вул. Шевченка – як і в тролейбуса № 9.


За інф. Управління транспорту та зв’язку

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини