Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:32:37

Фірма виграла у військового лісгоспу мільйон на постачання армії деревини з Чернігівщини

26.07.2017   11:59Агенцiя

Міністерство оборони 14-17 липня за результатами тендерів уклало низку угод на постачання деревини на 6,04 млн грн.

Про це повідомляється в системі "Прозорро".

Сировина для рудстійки Ø 20-24 см, довжиною 4-6 м обійшлась міністерству по 1480 грн. за кубометр, сировина Ø 15-18 см такої ж довжини – по 1485 грн. Місцем доставки вказано військова частина А0543 у с. Ольшаниця Київської області, однак приміткою стоїть ст. Маріуполь-Порт.

Держпідприємствто «Сєвєродонецьке лісомисливське господарство» отримало підряди на 1,06 млн грн., ДП «Чигиринський лісгосп» – на 0,42 млн грн.

Найбільшу ж суму 4,57 млн грн. виграло ТОВ «ВР Північ», фірма торгувалась на аукціонах, знижуючи свою пропозицію на 15%.

На одному з лотів ціною понад 900 тис грн. серед конкурентів «ВР Півночі» був державний «Чернігівський військовий лісгосп». Однак він програв торги, не знижуючи ціну, а фірма опустила до 819 тис грн. При цьому «ВР Північ» у своїй заявці надало паспорти деревини від цивільного лісгоспу з того ж регіону – ДП «Чернігівське лісове господарство».

Конкурентами головного переможця по всіх торгах були  ТОВ «Овручська деревообробна компанія» і ТОВ «Аллон лтд».

ТОВ «ВР Північ» належить британській фірмі «Інвестмент кампейн рдж лп». Її бенефіціарами вказано мешканок Чернігова Любов Яковчук (дружина начальника ВП Чернігівська дистанція колії ПАТ «Українська залізниця» Сергія Яковчука) та Катерину Петренко. Раніше засновниками фірми були бізнесмени Олег Венгер та Ігор Романенко.

Довідково

Військова частина А1363 19 липня уклала угоду на постачання деревини на 400 тис грн. з ДП «Новомосковський військовий лісгосп». Сосновий кругляк 2с діаметром 26-35 коштував 1098 грн., діаметром 20-25 – 1056 грн., техсировина діаметром 6-13 см – 684 грн. за кубометр.

Наші гроші

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини