Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:17:01

І не зникає слід їх на Землі

21.07.2017   09:43

20 липня цього року у Сновську відбулись урочистості з нагоди 30-річчя від дня утворення районної ветеранської організації.

Перед початком заходу відбулось покладання квітів до Пам'ятного знаку загиблим у Другій світовій війні.

Після покладання ветерани війни та праці, учасники бойових дій в Афганістані, на Сході України попрямували до районного Будинку культури. Тут у фойє була розміщена фотовиставка про діяльність районної ветеранської організації. Інформувала про роботу голова організації Людмила Кравець.

У великій залі згодом відбулось вшанування ратного і трудового подвигу як присутніх у залі учасників урочистостей, так і всієї ветеранської спільноти Сновського району.

Справді, була чудова нагода сказати щирі і теплі слова подяки ветеранам війни, праці, пенсіонерам та літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, області, району, а також багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

З вітальними словами і побажаннями міцного здоров'я і довголіття до ветеранів звернулись гості з Чернігова, Городні, Корюківки, Мени, Ріпок, керівники району і міста Сновська.

За дорученням голови обласної ради Ігоря Вдовенка ветеранську громадськість Сновщини привітав його радник Дмитро Никоненко.

Почесною грамотою Чернігівської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 30-річчя створення Сновської районної організації ветеранів України був нагороджений Василь Осадчий.

Подяка голови обласної державної адміністрації вручена ветерану праці, лікарю Анатолію Королецькому.

Ветеранів зі сцени також щиро вітали керівники підприємств та організацій району, вихованці дитячого садочка №1, учасники художньої самодіяльності, заслужена артистка України Ніна Коцур.


Відділ інформаційного забезпечення та звязків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради


 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини