Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:31:37

Квітковий тандем матері й сина

07.07.2017   10:41Агенцiя

Всі батьки мріють, щоб їхні діти були здоровими, щасливими та успішними. Адже діти – найдорожчий скарб родини, радість, надія та гордість.

Для відомої чернігівської підприємниці Зої Федорчук її син Віталій – це й опора, і справжній друг, а ще – надійний бізнес-партнер. Мати й син разом керують мережею квіткових магазинів «Гранд Флора».

Від музики - до квітів. Саме таким був трудовий шлях Зої Федорчук. Вона закінчила Чернігівське державне музичне училище. Працювала викладачем у Гончарівській дитячій музичній школі. А залишившись без роботи, вирішила започаткувати власну справу.

Бажання впевнено дивитися в майбутнє, не просто міцно стояти на ногах, а постійно йти вперед, любов до квітів та жага до праці стали фундаментом успішного бізнесу.

«У Чернігові торгова марка «Гранд Флора» була заснована в 2000 році, - розповідає підприємниця. - Квіти — наш родинний бізнес». Наразі в квіткових магазинах «Гранд Флори» навіть найвибагливіші покупці знайдуть товар до вподоби.

Там можна придбати або замовити букети з живих квітів, квіткові композиції, будь-які кімнатні рослини, навіть екзотичні, засоби догляду за рослинами, різноманітні горщики, вазони, вази, садові фігури, керамічні статуетки та іншу сувенірну продукцію. А ще флористи «Гранд Флори» здатні втілити у квіткову композицію будь-яку фантазію замовника щодо прикрашення квітами весіль, ювілеїв та інших свят.

Зробити замовлення можуть як містяни, так і жителі області.

Віталій спочатку підтримав неньку, а потім зацікавився її захопленням. І от уже понад шість років вони працюють разом. У кожного свої обов’язки і відповідальність. Зоя Іванівна організовує вирощування та збереження рослин у теплицях, координує роботу продавців і флористів у магазинах. На Віталії Валентиновичу - оптова закупівля рослинної продукції.

Їх родинний тандем добре знають у Чернігівському міському центрі занятості. Туди підприємці час від часу звертаються за допомогою в підборі кадрів, адже їх бізнес успішно розвивається – збільшується різноманітність пропонованих послуг, розширюється асортимент товару.

Приклад родини Федорчуків доводить в бізнесі головне - надійна команда, відповідальний партнер і наполеглива праця.


Валентина Федусь

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини