Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:44:29

Поліція Новгород-Сіверська розслідує факт спричинення ножового поранення місцевому мешканцю

21.06.2017   12:11

20 червня до поліції надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію 33-річного чоловіка. Медики діагностували у пацієнта ножове поранення грудної клітини.

З місця проживання карета «швидкої» медичної допомоги доставила до приймального відділення лікарні 33-річного жителя Новгород-Сіверського з проникаючим колотим пораненням правої плевральної порожнини з ушкодженням правої легені та правобічним пневмо-гемотараксом. Пацієнта помістили до реанімації.

За орієнтуванням чергової частини на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група.

В ході подальшої перевірки правоохоронці з’ясували, що цього дня в одному з господарств міста потерпілий разом із своїм знайомим розпивали спиртні напої. В подальшому між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку, в результаті якої потерпілий отримав ужар ножем у груди від свого товариша по чарці.

Чоловіка затримали та на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) – карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Триває розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини