Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:10:05

Триває ХХV чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту

16.06.2017   07:59

У с. Новий Білоус, на території спортивно-оздоровчого комплексу Управління ДСНС України у Чернігівській області триває ХХV чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту.

В другий день змагань команди учасники випробовували свої сили у підійманні по висувній драбині на 3-й поверх навчальної башти та пожежній естафеті 4х100 метрів.

За результатами перших двох днів Чемпіонату визначені переможці змагань у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, двоєборстві та підійманні по висувній драбині на 3-й поверх навчальної вежі.

Так, у фінальному забігу в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами звання чемпіона України з результатом 15,48 сек. виборов Арсен Іпієв зі збірної Черкаського інституту пожежної безпеки ім. героїв Чорнобиля. Друге та третє місця відповідно посіли Євген Бельченко з Одеської області та Віктор Голонговський з Київщини.

У двоєборстві за результатами виступів у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та підійманні по штурмовій драбині на 4 поверх учбової вежі переміг Євген Бєльченко з Одеської області, срібло у Сергія Присяженка з Львівської області, а бронзу виборов Арсен Іпієв з Черкаського інституту пожежної безпеки ім. героїв Чорнобиля.

У підійманні по висувній драбині на 3 поверх навчальної вежі кращим був дует з Одеської області у складі Анатолія Бабенка та Віктора Тєлєгіна. Їх результат – 12,85 сек. Друге місце у представників м. Києва Андрія Присяженка та Петра Заїки, а почесне третє місце вибороли Олександр Андрійчук та Віталій Дудік з Волинської області.

В другий день змагань також визначено переможців в пожежній естафеті 4х100 метрів. З результатом 56,14 сек. перше місце посіла команда Одеської області у складі Євгена Бельченка, Дениса Єсипенка, Сергія Романського та Анатолія Бабенка. Срібло виборола збірна команда Волинської області. Бронзовими призерами стали спортсмени Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Нагадаємо, що першого дня учасники змагалися в підійманні по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі та подоланні 100-метрової смуги з перешкодами. За результатами півфінальних та фінального забігу в підійманні по штурмовій драбині у вікно 4 поверху навчальної вежі звання чемпіона виборов Присяженко Сергій з Львівської області. Друге та третє місця у Присяженка Андрія з Києва та Чеверди Романа з Київської області.

16 червня команди змагатимуться у бойовому розгортанні. Цього ж дня відбудеться церемонія нагородження переможців Чемпіонату та урочисте закриття змагань.


Прес-служба ДСНС України

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини