Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:17:17

Змагання на кращого санітарного інструктора відбулись в оперативному командуванні "Північ"

19.05.2017   08:12Агенцiя

На базі 1-ї окремої танкової бригади оперативного командування "Північ" відбулись змагання на кращого санінструктора серед військовий частин з'єднання.

У змаганні взяли участь кращі санітарні інструктори, які били визначені у своїх військових частинах.

Програмою конкурсу передбачалось комплексне тактичне завдання на єдиному тактичному фоні де конкурсанти повинні були виконати найбільш важливі нормативи з надання медичної допомоги.

Кожен учасник зміг продемонструвати свої навички та вміння із зупинки критичної кровотечі, відновлення прохідності верхніх дихальних шляхів, оцінку та відновлення дихання, проведення огляду потерпілого, витягання потерпілого з бойової техніки, переміщуватися з пораненим з-під обстрілу в укриття тощо.
Переможців визначали за сумарною кількістю балів отриманих за практичну і теоретичну частину конкурсу.

Варто зазначити, що усі учасники змагання продемонстрували високі показники, як з практичної частини надання медичної допомоги, так і бази теоретичних знань медичної справи.

За словами голови організаційного комітету – начальника військово-медичної служби оперативного командування "Північ" полковника медичної служби Віталія Фурдика конкурсанти продемонстрували високий рівень фахової підготовки та польової виучки.
- кожен довів свою здатність самостійно працювати поза стаціонарними умовами та при необхідності у короткий час надати первинну медичну допомогу під час виникнення критичних ситуацій.

У підсумку змагання:
1 місце зайняла молодший сержант Олена Мазур;
2 місце молодший сержант Наталія Бондаренко
3 місце старший солдат Ірина Горбова
Переможець буде представляти оперативне командування "Північ" в конкурсі на кращого санітарного інструктора Збройних Сил України.


Прес-служба оперативного командування "Північ"

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини