Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:00:05

В оперативному командуванні "Північ" відбулись заходи з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення

08.05.2017   08:03Агенцiя

В оперативному командуванні "Північ" Сухопутних військ Збройних Сил України напередодні відзначення Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулось відкриття “Пам’ятного знаку на вшанування учасників бойових дій на території інших держав”.

Командувач військ оперативного командування "Північ" генерал-майор Вячеслав Назаркін разом з головою Чернігівської обласної ради організації ветеранів Почесним ветераном України, генералом Анатолієм Москаленко та полковником запасу Костянтином Коземіровим провели церемонію відкриття пам’ятного знаку та вшановуючи пам'ять воїнів усіх поколінь поклали квіти до підніжжя постаменту.

Звертаючись до присутніх командувач зазначив, яку честь має відкриття пам’ятного знаку саме у цей день.

- В ці дні в нашій країні відзначають День пам’яті та примирення, 72-гу річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. І саме в цей день ми  маємо за честь відкрити Пам’ятний знак на вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Ця сталева міць – символ титанічних зусиль усіх, хто пройшов бойові дії на території інших держав. А також символ стійкості і непохитності українських воїнів, величного минулого, сьогодення та майбутнього оперативного командування “Північ”- підкреслив генерал-майор Вячеслав Назаркін.

За особистий внесок у військово-патріотичне виховання особового складу військовослужбовців Чернігівського гарнізону, молоді міста, збереження військових традицій та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ветерани були заохочені почесними грамотами.

Варто зазначити, що кожен ветеран Чернігівського гарнізону у ці дні, отримає подарунок від управління оперативного командування "Північ".


Прес-служба ОК "Північ"

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.