Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:17:58

Групі осіб, які підозрюються у виготовленні та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, обрано запобіжний захід – тримання під вартою

08.05.2017   07:44

Завдяки скоординованій процесуальним керівником роботі співробітниками Головного управління Національної поліції в області в рамках кримінального провадження викрито групу осіб, які обґрунтовано підозрюються у незаконному придбанні, виготовленні та збуті особливо небезпечних наркотичних засобів.

Встановлено, що троє осіб за попередньою змовою між собою незаконно придбавали, виготовляли та у подальшому збували на території м. Сновська особливо небезпечні наркотичні засоби (екстракційний та ацетильований опій).

За результатами проведення санкціонованих судом обшуків, за місцем проживання причетних до злочину осіб, правоохоронцями виявлено та вилучено предмети, які мають доказове значення, засоби вчинення кримінального правопорушення.

На підставі ст. 208 КПК України трьох осіб затримано безпосередньо після вчинення злочину. Ними виявилися два жителі м. Сновська та жителька м. Корюківки.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, виготовлення та збут особливо небезпечних наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Новозаводським районним судом м. Чернігова підозрюваним обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Довідково: за вчинене вказаним вище особам загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.



Прес-служба прокуратури Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини