Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 16:35:04

Патрульні затримали чоловіків, які підозрюються у крадіжці гаманця у пасажира тролейбуса

25.04.2017   07:47

23 квітня на лінію «102» зателефонував чоловік і повідомив, що під час поїздки в громадському транспорті двоє невідомих украли у нього гаманець із грошима та документами.

Чоловіки вийшли з тролейбуса, а заявник пішов слідом за ними. До нього негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.

Дорогою один із патрульних увесь час розмовляв телефоном із заявником, тож поліцейські мали точний опис людей, які викрали гаманець, і в який бік вони направилися. Вже на під’їзді до місця, заявник повідомив, що зловмисники розділилися і він слідкує за одним із них.

На сусідній вулиці патрульні перехопили заявника і чоловіка, на якого той указав, як на крадія. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у нього гроші. Сума збіглася з тією, що була вкрадена.

Дорогою до відділу поліції затриманий назвав адресу, де може перебувати його спільник, якого згодом до відділу поліції доставив інший патрульний екіпаж.

Потерпілий ще раз упізнав обох. Затримані зізналися у скоєнні крадіжки та розповіли, куди вони поділи документи. Саме в тому місці їх і знайшли правоохоронці.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини