Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 16:00:13

Роботодавці зацікавлені брати на роботу студентів та випускників

20.04.2017   09:22Агенцiя

Представляти свої кампанії та пропонувати роботу для студентської молоді зібралися 19 квітня підприємці в Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т.Г.Шевченка на «Ярмарку вакансій».

Організаторами заходу виступили Молодіжний центр праці при Департаменті сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації та Студентський парламент Чернігівського національного педагогічного університеті імені Т.Г.Шевченка

– Основною метою ярмарку є налагодження діалогу між роботодавцями та молоддю, надання студентам інформації та практичних порад про способи працевлаштування. Сьогодні участь у заході беруть 13 соціально відповідальних підприємств. Переважно, це кампанії, які зацікавлені саме в студентсті, – зазначила директор Молодіжного центру праці Ірина Сімонова.

Тож на «Ярмарку вакансій» представлені організації різних напрямків діяльності, такі як: Центр "Успіх", компанія «Sendpulse», ДП «ТК Стиль 2013», Студія дитячого розвитку та англійської мови «РозУмка», ТОВ «Софт Індастрі Альянс», Collar, ПАТ «Альфа-Банк», ТОВ «КК «Вердикт» та інші.

Під час заходу студенти ознайомилися із вакансіями, отримали інформацію про кампанії, безпосередньо спілкуючись із їх представниками.

Начальник управління персоналом ПАТ «Альфа-Банк» Світлана Лавренко зауважила, що ярмарок дає змогу особисто поспілкуватися із потенційними працівниками, зацікавити студентів та запросити їх на роботу.

– Дуже зручно, що в одному місті зібрано багато роботодавців, можна вибрати для себе ту роботу, що найкраще підходить. Я вже заповнила декілька анкет. І навіть, якщо зараз не піду працювати, то влітку точно скористаюся отриманою сьогодні інформацією, – розказала Вікторія Нагорна, студентка V курсу психолого-педагогічного факультету Чернігівського педуніверситету.

Також в рамках  ярмарку у читальному залі педагогічного університету підприємства-учасники заходу презентувати свої кампанії, продукцію та послуги, а також кар’єрні можливості для молодих спеціалістів.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини