Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:14:33

На п’ять років засуджено чиновника, який привласнив кошти, виділені на ремонт школи

18.04.2017   14:40Агенцiя

Варвинський районний суд Чернігівської області виніс обвинувальний вирок керівнику відділу райдержадміністрації, який привласнив 400 тисяч гривень бюджетних коштів, виділених на реконструкцію школи.

Кримінальне провадження було відкрито за матеріалами Служби безпеки України.
   
Ремонт у місцевому навчальному закладі проводився київською комерційною установою, що виграла тендер та отримала понад два мільйони гривень з державного бюджету.

Керівник відділу РДА та начальник державного будівельного підприємства домовилися з підрядником про завищення обсягів та вартості робіт. Внаслідок цього кошторис ремонту штучно зріс на майже чотириста тисяч гривень.
   
Суд визнав керівника одного з відділів місцевої РДА винним за ч. 4 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України. Зловмиснику призначено покарання у вигляді п’яти років ув’язнення.
   
Інших двох фігурантів кримінального провадження притягнуто до відповідальності за стаття 366 та 358 ККУ. Одного з них засуджено до двох років позбавлення волі з іспитовим терміном, іншому призначено штраф.
 

Прес-центр СБ України

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини