Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:05:31

ГПУ розслідує, як чернігівські геологи списали на металобрухт труб на 2 мільйони

01.04.2017   12:51Агенцiя

Генеральна прокуратура подозрює посадовців ДП НАК «Надра України» «Чернігівнафтогазгеологія» в нанесенні збитків підприємству на понад 2,3 млн. грн.

Про це стало відомо з ухвали Печерського районного суду м. Києва, куди слідчий звернувся в рамках кримінального провадження №42017000000000386 від 13.02.2017 року.

З матеріалів суду відомо, в червні минулого року «Чернігівнафтогазгеологія» та ТОВ «ВБ «Левадник» підписано договір оренди. За цим документом фірмі в користування були надані труби.

Пізніше учасники домовилися розірвати договір, «Левадник» повернув орендовані труби в належному стані.

Після цього комісія «Чернігівнафтогазгеологія» та «Прилуцької нафтогазорозвідувальної експедиції» відбракувала 248 труб та перевела їх в статус металобрухту, потім їх продали ТОВ «Єврометалресурс».

Слідство, яке проводили співробітники Служби безпеки України, встановило, що внаслідок рішення комісії «Чернігівнафтогазгеологія» було завдано збитків на понад 2,3 млн. грн.

В суді слідчий клопотав про доступ до документі в «Чернігівнафтогазгеологія» про взаємовідносини держпідприємства з «Єврометалресурс» «ВБ «Левадник», а також до документів, на підставі яких відбулось списання труб. Суд це клопотання задовольнив.

Засновником «Левадника» є Олександр Левадний з Полтави. Там зареєстрована і фірма.

Власником «Єврометалресурс» є мешканець Чернігівської області Олександр Давидов.

«Прилуцька нафтогазорозвідувальної експедиція» – структурна частина ДП НАК «Надра України» «Чернігівнафтогазгеологія». Останню з листопада минулого року очолює Юрій Момот.


http://nashigroshi.org/2017/04/01/hpu-rozsliduje-yak-chernihivski-heolohy-spysaly-na-metalobruht-trub-na-2-miljony/

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини