Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:51:13

Рота поліції спеціального призначення "Чернігів" повернулася додому після виконання бойових завдань в зоні АТО

29.03.2017   08:50Агенцiя

Зранку 28 березня до рідного міста прибув автобус із бійцями роти поліції спеціального призначення «Чернігів».

В зоні відповідальності спецпризначенці охороняли стратегічні об'єкти, які підтримують життєзабезпечення Маріуполя та здійснювали патрулювання охороняючи безпеку мешканців майже півмільйонного міста.

На майданчику біля будівлі ГУНП в Чернігівській області спецпризначенців зустрічали керівництво Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, родичі та колеги.

Командир роти «Чернігів» підполковник поліції Микола Масляний, який цього разу особисто очолював ротаційну групу, доповів заступнику начальника ГУНП в Чернігівській області підполковнику поліції Дмитру Лосю про виконання бійцями поставлених завдань та благополучне повернення додому. Дмитро Олександрович привітав бійців з поверненням, подякував за сумлінне несення служби та побажав добре відпочити в родинному колі.

Після шикування бійці вирушили здавати зброю та амуніцію. На спецпризначенців чекає заслужений відпочинок, щоб відновити сили та знову приступити до виконання своїх обов'язків.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини