Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:06:59

Стартує II Всеукраїнський конкурс "Неймовірні села України 2017"

01.03.2017   08:17Агенцiя

Мета проекту: сприяти розвитку дрібного і середнього бізнесу на селі, сільських територій і громад, популяризувати життя в селі, нагадати про історико-культурну спадщину українського села.

Період проведення: квітень-вересень 2017 року.

Етапи проведення :

З 3 квітня по 15 травня – прийом заявок (заявку може відправити кожен бажаючий).

З 15 по 31 травня – перший етап конкурсу – півфінал – члени експертної ради визначать 20 сіл претендентів.

З 1 червня по 16 липня – «Неймовірний сільський автопробіг». Журналісти AgroPortal.ua відвідають кожне з 20 сіл.

З 16 липня по 16 серпня – другий етап конкурсу – ФІНАЛ: на сайті AgroPortal.ua буде проходити онлайн-голосування. Паралельно з онлайн-голосуванням кожен член експертної ради виставить оцінки селам-конкурсантам.

З 16 по 23 серпня редакція AgroPortal.ua зведе всі оцінки воєдино.

24 серпня на сайті AgroPortal.ua будуть оголошені переможці, дата і місце нагородження.

При підрахунку результатів голоси онлайн-голосування та оцінки експертної ради будуть зведені в єдину 50-бальну шкалу. Відповідно, максимальний бал для кожного села-конкурсанта за результатами онлайн-голосування – 50, експертної ради – 50. Максимальний бал – 100.

Вимоги до села-претендента:

- Коротко написати про «родзинку» села, обґрунтувати, чому саме це село може претендувати на звання «Неймовірна село України 2017 року». Текст не більше 1 тис. знаків з пробілами.

- Обов’язково вказати: ПІБ, контактний телефон та місце роботи того, хто подає заявку на конкурс (для уточнення даних, якщо це буде необхідно).

- Фото і відеоматеріали – за бажанням.

- Заявки надсилайте на пошту selo@agroportal.ua із зазначенням в темі листа назви села або заповнюйте онлайн.

Призовий фонд II Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017» між переможцями (переможцем вважається село, а не конкретна людина, яка надіслала заявку на конкурс) буде розподілено наступним чином: перше місце - 50%, друге місце - 20%, третє місце - 10 %, решта 20% від загальної суми призового фонду будуть рівномірно розподілені між іншими конкурсантами.

Примітка: під призом мається на увазі сертифікат на певну суму з подальшою закупівлею для села організаторами необхідного інвентарю.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини