Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:32:28

Рятувальники роз’яснюють правила безпечної поведінки в побуті

23.02.2017   07:37

Чернігівські рятувальники продовжують спілкуватися та нагадувати громадянам основні правила безпечної поведінки в побуті.

Так, з метою попередження виникнення пожеж, випадків загибелі і травмування людей на них, 22 лютого рятувальники здійснили профілактичне відпрацювання приватного житлового сектору громадян у м. Семенівка.

До даного заходу також були залучені працівники служби у справах дітей районної державної адміністрації та районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Основна увага приділялася особам, які належать до підвищеної групи ризику, а саме: самотнім особам похилого віку, багатодітним сім’ям та особам, що зловживають спиртним напоями.

Під час спілкування працівники Семенівського районного сектору УДСНС України у Чернігівській області роз'яснювали громадянам основні норми та правила пожежної безпеки під час використання електрообігрівачів, електропобутових і газових приладів, а також під час користування приладами пічного опаленням.

Окремо співробітники Служби порятунку зупинилися на актуальних зимових небезпеках для життя та здоров’я. Людей застерегли щодо тонкої криги на водоймах, а також обморожень і переохолоджень. На всі запитання, що виникали в громадян фахівці надали кваліфіковані відповіді. А для того, щоб важлива інформація краще запам’яталася, громадянам роздали тематичні пам’ятки та листівки.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини