Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:05:47

Матеріали 5-ти службових перевірок за зверненнями направлено до органів прокуратури

13.02.2017   10:35Агенцiя

У відділі внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Чернігівській області повідомили про роботу зі зверненнями громадян та юридичних осіб на дії працівників податкових та митних органів, які протягом 2016 року надійшли до підрозділу.

Загалом таких звернень надійшло 49: від юридичних осіб – 19, від громадян – 28 та 2 звернення визнано анонімними. За змістом звернення розподілялись наступним чином: 20 - на дії працівників державних податкових інспекцій, 12 – на дії співробітників податкової міліції, 17 – на дії митників. Жодне звернення не залишилося поза увагою фахівців відділу.

За результатами перевірок: 5 звернень знайшли своє підтвердження, 4 - частково підтвердилися, 39 – не підтвердилися та 1 – направлено за належністю.

Матеріали 5-ти службових перевірок за зверненнями направлено до органів прокуратури, за фактами скоєння службових злочинів відкрито 4 кримінальні провадження стосовно працівників податкової та митниці.

За підсумками проведених службових розслідувань та перевірок на адресу керівництва територіальних фіскальних органів внесено 10 подань про усунення виявлених порушень та недопущення їх у подальшому, 8 посадовців притягнуто до дисциплінарної відповідальності, 5-ти – винесено офіційне застереження.

Для оперативного отримання інформації про можливі зловживання працівників податкової та митної служби у відділі внутрішньої безпеки Головному управлінні ДФС у Чернігівській області працює телефон «Довіри». Громадяни можуть телефонувати не лише якщо вбачають у роботі податківця чи митника порушення законності, а й висловлювати свої зауваження та пропозиції щодо діяльності служби. З інформацією та пропозиціями можна звернутися  особисто до відділу внутрішньої безпеки  за адресою: м. Чернігів, вул. Реміснича, 11, каб.209. Номер телефону «Довіри»: (0462) 668-522.

За кожним фактом буде проведена службова перевірка і вжито відповідних заходів. Фахівці відділу внутрішньої безпеки будуть вдячні за об’єктивну інформацію.


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини