Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:05:40

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

07.02.2017   09:52Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 6 лютого до 8:00 7 лютого 2017 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 8 небезпечних подій, а саме:  1 дорожньо-транспортну пригоду, 4 пожежі та 3 інші події. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.


Стан доріг:

Для забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області працювало 85 одиниць спецтехніки та 107 чоловік обслуговуючого персоналу від ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.


Дорожньо-транспортні пригоди
– 1:

В смт Михайло-Коцюбинське Чернігівського району по вулиці Кільцевій біля будинку №2 о 17 год. 15 хв. 6 лютого водій автомобіля "Ford" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем "МАЗ". Внаслідок пригоди пасажир автомобіля "Ford", 2003 року народження, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської обласної дитячої лікарні.


Пожежі – 4, з них 2 пожежі в житловому секторі, 1 випадок загоряння сміття на відкритій території на площі 5 кв. м та 1 іншу пожежу.


Інші події – 3:

- біля с. Соколівка Козелецького району о 8 год. 10 хв. 6 лютого для вивільнення автомобіля зі снігового замету залучалося відділення ДСНС (м. Остер);              

- біля с. Халявин Чернігівського району о 10 год. 10 хв. 6 лютого для вивільнення автомобіля зі снігового замету залучалося відділення ДСНС  (м. Чернігів);

- біля с. Артеменків Срібнянського району о 16 год. 35 хв. 6 лютого для вивільнення автомобіля зі снігового замету залучалося відділення ДСНС (смт Срібне).

 
Радіаційний фон:


На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  8-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 13 мкр/год., Ніжин – 12 мкр/год., Прилуки – 11 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 8 мкр/год, Семенівка –  10 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території областіз 20 години 6 лютого до 20 години 7 лютого очікується мінлива хмарність, вночі місцями невеликий сніг, вдень без опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура по області вночі 15-20º морозу, вдень 10-15º морозу.
По Чернігову температура вночі 15-17º морозу, вдень 11-13º морозу.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини