Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:09:02

Група європейських експертів ознайомилася з роботою пунктів пропуску на Чернігівщині

27.01.2017   14:52Агенцiя

Група іноземних експертів спільно з представниками Державної фіскальної служби України та Державної прикордонної служби України 19 та 23 січня відвідали пункти пропуску «Нові Яриловичі» та «Сеньківка» у зоні діяльності Чернігівської митниці ДФС.

руки

руки

Візити відбулися у рамках реалізації проекту Twinning «Підтримка Державної фіскальної служби України у розвитку елементів інтегрованого управління кордонами у митній сфері».
   
На кордоні гості ознайомилися з ходом експерименту щодо оформлення легкових транспортних засобів, статистичними показниками роботи пунктів пропуску, оцінили рівень і систему обміну інформацією між ДФС та ДПСУ, ознайомились з механізмом застосування принципу «єдиного вікна» на митниці.
   
У Чернігівській митниці ДФС пояснили, що проект Twinning охоплює наступні компоненти: модернізація законодавства у сфері інтегрованого управління кордонами, оперативні аспекти співробітництва у сфері інтегрованого управління кордонами та  розвиток системи боротьби з корупцією. Він спрямований на виконання Україною зобов’язань у митній сфері відповідно до Угоди про асоціацію Україна – ЄС, зокрема, встановлення інституту уповноваженого економічного оператора, приєднання до Конвенції про спільну транзитну процедуру, повноцінне функціонування комплексу «Електронна митниці» та розробку ефективної антикорупційної стратегії.


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини