Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:17:43

Виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 1524 тис. гривень.

18.01.2017   10:27Агенцiя

Протягом 2016 року фахівцями Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області проведено 6 ревізій фінансово-господарської діяльності в професійно-технічних навчальних закладах області, під час яких виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 1524,2 тис. гривень.

Зокрема, безпідставно витрачено 535,6 тис. грн на навчання за державним замовленням осіб, які раніше вже здобули робітничий фах, також з порушенням законодавства в 2015 році на підготовку молодших спеціалістів використано 207,4 тис. грн субвенції державного бюджету на підготовку робітничих кадрів.

Водночас, встановлено порушень з виплати працівникам заробітної плати та виплат, прирівняних до неї, на суму 271,6 тис. гривень.

Також коштами загального фонду державного бюджету покрито видатки спеціального фонду на суму 250,0 тис. грн. Крім того, виявлено порушень щодо організації харчування учнів, використання коштів, які необхідно було перерахувати до бюджету, та інших незаконних видатків на  загальну суму 531,2 тис. гривень.

За недотримання законодавства на 16 посадових осіб складено протоколи про адміністративне правопорушення.

Про результати ревізій проінформовано органи прокуратури.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини