Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:19:51

Чернігів оцінять експерти

17.01.2017   09:57Агенцiя

В Чернігівській міській раді підписано Меморандум про співпрацю щодо вимірювання динаміки розвитку міста в рамках проекту "CityProgressIndex" між Черніговом та Агенцією “Спільні зусилля”.

Меморандум засвідчує, щоЧернігів стане одним із 20 пілотних міст, яке оцінять незалежні експерти за спеціально розробленою методологією.

Проект "City Progress Index" — це комплексний рейтинговий моніторинг зміни рівня якості життя у містах, їхньої інвестиційної привабливості та інституційної спроможності муніципалітетів. Уперше концепція "City Progress Index" була представлена 5 грудня на Міжнародному конгресі мерів, організованому Агенцією “Спільнізусилля” у партнерстві з Western NIS Enterprise Fund (WNISEF). Саму ж оцінку міст в рамках City Progress Index буде запущено в 2017 році в рамках старту пілотного проекту з зовнішньої оцінки динаміки розвитку міст.

Ініціативу громадської організації Агенція з питань стратегічних комунікацій та розвитку «Спільнізусилля» запустити такий проект вже підтримали PwC, GfK, Deloitte та Baker Tilly, Київська школа економіки, VoxUkraine та Центр економічної стратегії.

Власне, за задумом ініціаторів, результати моніторингу "City Progress Index" будуть представлятися щорічно на Міжнародному конгресі мерів. А “переможці” – міста, які займатимуть перші позиції у рейтингу, тобто демонструватимуть найбільшу динаміку розвитку, – отримуватимуть гранти з спеціально створеного Фонду підтримки місцевого розвитку.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини