Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:36:24

Сьогодні інспектори перевіряють дотримання графіків руху на всіх громадських автобусних маршрутах

16.01.2017   14:08

Сьогодні з 6.30 ранку інспектори управління транспорту Чернігівської міськради працюють на кінцевих зупинках усіх автобусних маршрутів, аби мати об’єктивну інформацію стосовно дотримання графіку руху автобусів.

Ці перевірки є оперативною реакцією управління транспорту міської ради на сигнали чернігівців про випадки недотримання окремими перевізниками вимог до роботи на нових маршрутах.

Ситуацію прокоментував заступник міського голови Олександр Ломако:

«Головні зауваження стосувалися недотримання інтервалу та графіку роботи на фактично всіх нових маршрутах. Ми з цим розберемося буквально за 1-2 дні. Я сподіваюся, що це пов'язано виключно з першими днями роботи на нових маршрутах. В понеділок з 7-ї ранку інспектори управління транспорту працюватимуть на кінцевих всіх нових маршрутів, щоб мати об'єктивну інформацію, о котрій годині транспортні засоби вийшли на маршрут, в якій кількості та з яким інтервалом працюють. Якщо будуть порушення - попередження перевізники отримають того ж дня» - сказав Олександр Ломако.

Також він пообіцяв зустрітися із перевізником, який обслуговує 25 маршрут, і обговорити питання відсутності кондукторів на маршруті.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.