Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:00:16

Протягом 2016 року до Управління Північного офісу Держаудитслужби в надійшло 211 звернень громадян

03.01.2017   17:27Агенцiя

До Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області протягом 2016 року надійшло 211 звернень громадян, з них: 196 – заяв, клопотань та 15 – скарг.

За результатами розгляду звернень по 144 зверненнях надано роз’яснення, 44 – вирішено позитивно, 5 – звернень, визнано такими, що не підлягають розгляду відповідно до статей 8 і 17 Закону України «Про звернення громадян», 8 звернень направлено за належністю відповідно до статті 7 Закону України «Про звернення громадян», 9 звернень перебувають у стадії розгляду, по 1 зверненню відмовлено в задоволенні.

Найбільша кількість звернень стосувалась питань праці і заробітної плати - 161, з яких 155 - звернень щодо надання довідки про заробітну плату для перерахунку пенсії непрацюючим державним службовцям.

Згідно з графіком особистого прийому керівництвом Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області здійснюється особистий прийом громадян. Протягом 2016 року на особистий прийом звернулося 8 громадян. У всіх випадках надано обґрунтовану відповідь.

З метою підвищення ефективності зворотного зв’язку із громадськістю, надання інформаційно-консультативної допомоги громадянам з питань здійснення державного фінансового контролю в Управлінні Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області забезпечено функціонування «телефону довіри».

Номер «телефону довіру», за яким громадяни, підприємства, установи та організації можуть звертатися зі скаргами, запитаннями та пропозиціями  висвітлено в мережі Інтернет.

Протягом 2016 року за «телефоном довіри» отримано 6 повідомлень,  з яких 1 стосувалось порушень при нарахуванні індексації, 1 – перевірки цін на ліки, 1 – порушень щодо надання довідки,  1 – щодо надання номеру телефону УПФУ в Деснянському районі Чернігівської області, 1 – щодо відсутності холодної води по вул. Ціолковського та 1 – щодо включення до договору оренди оплату за поточний ремонт обладнання. По всіх повідомленнях надано роз'яснення стосовно повноважень органів Управління, з яких 4 направлено до інших органів виконавчої влади, до компетенції яких належить вирішення порушених громадянами питань.




 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини