Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:52:59

Подарунок від німецьких друзів для табору молодіжного активу

14.12.2016   10:09Агенцiя

Нещодавно на адресу обласної ради надійшо поштове відправлення з міста Дюссельдорф (Німеччина) від офісу профспілкової організації Спілки молодих службовців, делегація якої перебувала з робочим візитом на Чернігівщині з нагоди 25-ї річниці Незалежності України у серпні цього року.

За програмою перебування гостей з питань ознайомлення з волонтерською роботою в області учасники обміну з німецької сторони побували на зустрічі з юнакми і дівчатами у таборі молодіжного активу «Перехрестя», який розташований неподалік від Чернігова.

Спілкуючись з активістами, гості захотіли заохотити і підтримати їх добровільну громадську роботу шляхом дарування спортивного інвентарю. І ось цей подарунок надійшов.

Голова обласної ради Ігор Вдовенко передав посилку від молодих громадян із землі Північний Рейн-Вестфалія з футбольними м'ячами, сіткою для їх переноски та насосом для накачування керівнику молодіжного табору – заступнику начальника управління у справах сі'мї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Валерію Семенцю.

В очікуванні зміни молодіжного активу в таборі за селом Количівка зараз у футзалах гратимуть у футбол з використанням надісланих десяти м'ячів відвідувачі клубів Комунального закладу «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання»» Чернігівської міської ради, який очолює Вячеслав Давидов.

Радість і користь для здоров'я молоді від отриманого подарунка очевидна.

А ще молоді активісти центру знайшли у посилці серед спортінвентарю письмову подяку від Спілки молодих службовців землі Північний Рейн-Вестфалія для радника голови обласної ради Дмитра Никоненка за організацію і підтримку співпраці впродовж 25 років.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини