Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 03:44:20

Боротьба зі стихійною торгівлею: результати жовтня. ВІДЕО

05.11.2016   10:44

Екологи та поліцейські продовжують перевіряти стихійні ринки. За жовтень працівники екоінспекції Чернігова склали 22 адміністративних протоколи щодо порушення благоустрою міста.

Виходять в рейд інспектори майже щодня. Людей вкотре попереджають про незаконну торгівлю та просять користуватися соціальними торговими рядами.

Заступник начальника екоінспекції Чернігова Микола Матвєєв зазначив, що наразі продавці з розумінням ставляться до ситуації і не перешкоджають роботі інспекторів. Це підтвердив і виконуючий обов’язки начальника відділу дільничних інспекторів Чернігівської міської поліції Олег Флюгерт. Люди зараз вже не йдуть на конфлікт.

Крім того, зазначив поліцейський, на головних локаціях, де процвітає торгівля з землі, це на вулиці Ремісничій, Жабинського, Рокоссовського та у районі Ремзаводу, щодня, з ранку до вечора, чергують по двоє дільничних. Вони попереджають продавців про порушення закону.

Загалом стихійників у Чернігові поменшало. Але, все ж таки, ще потрібен за ними контроль, - кажуть екологи та поліція.

Згідно зі статтею 152 Адміністративного кодексу України за порушення правил благоустрою мінімальний штраф для фізичних осіб складає 340 грн та 850 грн для підприємців.
 


 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.