Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:09:52

Під час пожеж дві людини загинуло, одна отримала опіки

02.11.2016   07:30

Впродовж доби пожежно-рятувальними підрозділами Управління ДСНС у Чернігівській області ліквідовано 8 пожеж. Нажаль, під час їх гасіння вогнеборці виявили тіла двох загиблих громадян, ще один чоловік отримав опіки.

30 жовтня о 00:10 до Служби порятунку "101" у Бобровицькому районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку у селі Ярославка.

За викликом до місця пригоди прибули рятувальники 15-ї державної пожежно-рятувальної частини та сільські вогнеборці місцевої пожежної команди. На той момент вогонь майже повністю охопив будинок.

Спільними зусиллями рятувальники о 01:00 загоряння локалізували, а о 02:00 остаточно ліквідували. Загалом до гасіння пожежі було залучено 7 вогнеборців та 2 одиниці спеціальної техніки.

В ході проведення невідкладних робіт в одній з кімнат виявлено тіло 79-річного господаря помешкання.

Того ж дня у селі Слабін Чернігівського району вогнеборці 3-го державного пожежно-рятувального посту селища Михайло-Коцюбинське у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки під час ліквідації пожежі житлового будинку виявили тіло 52-річного чоловіка. У обох випадках причинами трагедій послужила власна необережність господарів помешкань під час паління.

О 18:12 до оперативно-координаційного центру У ДСНС в області надійшло повідомлення про пожежу приватного гаражу в селі Старий Білоус Чернігівського району.

За викликом прибули 2 відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та згодом було залучено 1 відділення пожежно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спецпризначення. На момент прибуття вогнеборців була загроза розповсюдження вогню на поруч розташовані житлові будинки та гаражі.

Завдяки оперативним діям рятувальників у складі 11 чоловік особового складу та 3 одиниць спеціальної техніки пожежу о 18:39 було локалізовано та о 19:39 ліквідовано. Намагаючись самотужки загасити полум'я, отримав опіки ІІІ ступеню верхніх кінцівок та обличчя 29-річний син господарки помешкання.

Каретою швидкої допомоги чоловіка госпіталізовано до опікового відділення Чернігівської обласної лікарні. Наразі, причина пожежі встановлюється.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.