Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:52:21

Протягом січня-вересня до Держфініспекції в Чернігівській області надійшло 126 звернень громадян

06.10.2016   09:40Агенцiя

До Держфініспекції в Чернігівській області протягом січня-вересня 2016 року надійшло 126 звернень громадян, з них: 113 – заяв, клопотань та 13 – скарг.

За результатами розгляду звернень по 67 зверненнях надано роз’яснення, 42 – вирішено позитивно, 3 – звернення, визнано такими, що не підлягають розгляду відповідно до статей 8 і 17 Закону України «Про звернення громадян», 7 звернень направлено за належністю відповідно до статті 7 Закону України «Про звернення громадян», 6 звернень перебувають у стадії розгляду, по 1 зверненню відмовлено в задоволенні.

Найбільша кількість звернень стосувалась питань праці і заробітної плати - 91, з яких 85  - звернення щодо надання довідки про заробітну плату для перерахунку пенсії непрацюючим державним службовцям.

Згідно з графіком особистого прийому керівництвом Держфінінспекції в Чернігівській області здійснюється особистий прийом громадян.
 
Протягом січня-вересня 2016 року на особистий прийом звернулося 4 громадянина. У всіх випадках надано обґрунтовану відповідь.

З метою підвищення ефективності зворотного зв’язку із громадськістю, надання інформаційно-консультативної допомоги громадянам з питань здійснення державного фінансового контролю в Держфінінінспекції в Чернігівській області забезпечено функціонування «телефону довіри».

Номер «телефону довіру», за яким громадяни, підприємства, установи та організації можуть звертатися зі скаргами, запитаннями та пропозиціями  висвітлено в мережі Інтернет.

Протягом 9 місяців 2016 року за «телефоном довіри» отримано 3 повідомлення,  з яких 1 стосувалось порушень при нарахуванні індексації, 1 – перевірки цін на ліки та  1 – порушень щодо надання довідки.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини