Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:14:16

5 відділень вогнеборців ліквідували пожежу господарчої будівлі та 15 тон сіна

05.10.2016   07:48

3 жовтня о 15:46 до оперативно-координаційного центру обласного Управління ДСНС надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі в с. Шестовиця Чернігівського району.

За викликом оперативно до місця події прибуло два відділення пожежно-рятувальних підрозділів з с. М.-Коцюбинське та м. Чернігова. На цей час будівля майже була повністю охоплена полум`ям. Крім того, вогонь поривами вітру перекинувся на сінник сусіднього подвір'я.

Враховуючи обстановку, зокрема щільність забудови, швидке розповсюдження вогню та відсутність поруч розташованих вододжерел, на гасіння пожежі додатково було залучено ще три відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста.

Всього ж на гасіння пожежі було задіяно 22 чоловіки особового складу та 5 одиниць спеціальної техніки. Також для підвозу води був залучений трактор з бочкою одного з місцевих жителів.

Спільними діями вогнеборців та місцевого населення пожежу локалізовано о 16:39, а о 18:30 остаточно ліквідовано. Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників не допущено розповсюдження вогню на поруч розташовані сусідні господарчі споруди та житловий будинок, а також врятовано 3 голови худоби та 15 голів домашньої птиці. 

Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю господарчої будівлі та сінник, в якому зберігалося 15 тон грубих кормів.

Причина пожежі та завдані збитки наразі встановлюються. По факту пожежі правоохоронцями проводиться розслідування.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.